Om os

Om os

Louise Bomholtz er advokat og har møderet for by- og landsretten.

Louise har siden 2004 rådgivet klienter inden for familie- og arveret. Hun har stor erfaring og specialviden vedrørende sager om skilsmisse, samlivsophør, børn, arveforhold og dødsbobehandling.

Louise har tillige stor proceserfaring – som hun også bruger til at skabe holdbare løsninger for klienterne i form af forlig. Louise er uddannet mediator og bruger hovedsageligt denne uddannelse i forbindelse med sit medejerskab af mediatorvirksomheden Interrelate.

Som et særligt område beskæftiger Louise sig med de internationale familie-/arveretssager. Denne ekspertise er der i stigende grad brug for med de mange familieforhold og arbejdsmæssige situationer, som dagligt udvikler sig på tværs af Danmark og resten af verdens lande. Louise er medlem af AIJA – en verdensomspændende forening med kollegaer inden for Familie- og Arveretten.

Peter Roed er læreruddannet og har arbejdet i folkeskolen i en længere årrække. Han er særlig rådgiver, konfliktmægler og partsrepræsentant. Siden 2006 har han i flere perioder arbejdet med børn og unge som underviser i Ungdomsskolen.

Siden 2015 har Peter frivilligt rådgivet primært fædre inden for skilsmisseområdet og fra 2017 og frem har Peter arbejdet professionelt med rådgivning og deltaget i utallige møder i Familieretshuset og kommunerne som partsrepræsentant i hele landet.

Peter har stor erfaring som mediator og er vant til at håndtere mæglinger i skilsmissesagerne.

Louise Bomholtzog peter roed
Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.