Om os

Om os

Peter Roed er læreruddannet og har arbejdet i folkeskolen i en længere årrække. Han er særlig rådgiver, konfliktmægler og partsrepræsentant. Siden 2006 har han i flere perioder arbejdet med børn og unge som underviser i Ungdomsskolen.

Siden 2015 har Peter frivilligt rådgivet primært fædre inden for skilsmisseområdet og fra 2017 og frem har Peter arbejdet professionelt med rådgivning og deltaget i utallige møder i Familieretshuset og kommunerne som partsrepræsentant i hele landet.

Peter har stor erfaring som mediator og er vant til at håndtere mæglinger i skilsmissesagerne.

Helle Mie Østergaard er børnesagkyndig og uddannet psykoterapeut (4-årig uddannelse fra Københavns Gestalt Institut), herudover Cand.theol og endvidere uddannet socialrådgiver 

Helle har arbejdet 10 år som terapeut og rådgiver, både gennem ansættelse i rådgivningsvirksomhed med speciale i svære samværssager og i egen praksis, hvor jeg har haft samtaleforløb med klienter.

Stor erfaring med behandling af mennesker, der er eller har været udsat for psykisk vold – herunder PTSD. Helle har et Indgående fagligt kendskab til voldens dynamik og dens følgevirkninger.

Helle har gennem ProAdviser haft adskillige familie- og konfliktmæglinger sammen med Peter Roed og landet adskillige forældremyndighed-, bopæl- og samværsaftaler udenom Familieretshuset.

Scroll to Top

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.